© Powered by SiteSpirit

 

Wat doen we nu?

SOCIAL MEDIA

ECPAT Youth wil andere jongeren bereiken via Facebook. Volg en LIKE ons!


ECPAT INSPIRATIONS

Flyer Inspirations.jpg

Volgende ECPAT INSPIRATIONS: 4 oktober 2017. Houd deze website in de gaten of volg ons op Facebook!

Wat is Inspirations?
ECPAT Inspirations zijn avonden rondom het thema seksuele uitbuiting, zowel in Nederland als in het buitenland. Het zijn geen avonden waar je makkelijk te verteren informatie krijgt. Tijdens ECPAT Inspirations zul je soms moeten slikken en misschien ongemakkelijk op je stoel heen en weer schuiven. Maar het is een plek voor discussie en inspiratie! 


JONGERENPARTICIPATIE

Jaarbericht 2016.jpg

ECPAT Youth praat met jongeren over zaken die hen aangaat. Hun mening wordt meegenomen in adviezen die Defence for Children-ECPAT Nederland aan beleidsmakers doet. ECPAT Youth praat voor het Jaarbericht Kinderrechten met jongeren over de rechten van kinderen in verschillende thematiek, zoals mishandeling, migratie, uithuisplaatsing, etc. De meningen van jongeren en uitspraken worden opgenomen in de publicatie.


ACTIE

Actie plein.jpg

ECPAT Youth helpt bij acties die door Defence for Children-ECPAT worden uigevoerd, zoals flyeren op de Vakantiebeurs om reizigers op te roepen om kindersekstoerisme te melden of voor het Eerlijk Kinderpardon (foto).ECPAT Youth - Nederlands Kinderrechtenhuis - Hooglandse Kerkgracht 17 G - youth@ecpat.nl