© Powered by SiteSpirit

 

Wat doen we nu?

SOCIAL MEDIA

ECPAT Youth wil andere jongeren bereiken via Facebook. Volg en LIKE ons!


INSPIRATIONS

Flyer Inspirations.jpg

Wat is Inspirations?
Inspirations zijn avonden rondom het thema seksuele uitbuiting, zowel in Nederland als in het buitenland. Het zijn geen avonden waar je makkelijk te verteren informatie krijgt. Tijdens Inspirations zul je soms moeten slikken en misschien ongemakkelijk op je stoel heen en weer schuiven. Maar het is een plek voor discussie en inspiratie!

Wanneer de volgende INSPIRATIONS is: Volg ons op Facebook!


JONGERENPARTICIPATIE

Jaarbericht 2016.jpg

ECPAT Youth praat met jongeren over zaken die hen aangaat. Hun mening wordt meegenomen in adviezen die Defence for Children-ECPAT Nederland aan beleidsmakers doet. ECPAT Youth praat voor het Jaarbericht Kinderrechten met jongeren over de rechten van kinderen in verschillende thematiek, zoals mishandeling, migratie, uithuisplaatsing, etc. De meningen van jongeren en uitspraken worden opgenomen in de publicatie.


VOORLICHTING ONLINE VEILIGHEID

Afbeelding jongen achter computer Make IT Safe.jpg

We zijn bezig met een project dat gericht is op basisschoolleerlingen van groep 8 van het Cluster-4 onderwijs. We verzorgen hier 5 lessen over kinderrechten, wat wel en niet op internet mag, cyberpesten, sexting & sextortion en grooming. Het doel is om leerlingen inzicht te geven in de gevaren op internet en de gevolgen die online acties kunnen hebben, zodat zij online meer weerbaar zijn.


ACTIE

Actie plein.jpg

ECPAT Youth helpt bij acties die door Defence for Children-ECPAT worden uigevoerd, zoals flyeren op de Vakantiebeurs om reizigers op te roepen om kindersekstoerisme te melden of voor het Eerlijk Kinderpardon (foto).ECPAT Youth - Nederlands Kinderrechtenhuis - Hooglandse Kerkgracht 17 G - youth@ecpat.nl